Industrijska merna oprema

Mettler Toledo

Najveći svetski proizvođač industrijskih vaga i opreme za merenje težine. Mettler Toledo industrijske vage podrazumevaju široku paletu proizvoda kao što su: stone vage, kompaktne vage, podne vage, vage za brojanje, kontrolne vage, visoko precizne vage i merne platforme, paletne vage, niskoprofilne vage kao i mnoge druge. Najšire se primenjuju u farmaceutskoj, hemijskoj i prehrambenoj industriji, kao i u oblasti transporta i logistike. Pored raznih modela industrijskih vaga u ponudi Mettler Toleda nalaze se merni moduli i merne ćelije, terminali i indikatori, dodatna prateća oprema i software kao i kompletna rešenja u oblasti rada sa sirovinama (prijem robe, kontrola kvaliteta), proizvodnje, pakovanja i kontrole. Mettler Toledo je lider u inovacijama – ne samo u proizvodima i uslugama, nego i načinu na koji se razmišlja o svemu. Inovacija je umetnost pronalaženja odgovora, pre nego što je pitanje i postavljeno. Iz kompletnog proizvodnog programa izdvajamo:
Kompaktne i stone vage
Vage i oprema posebne namene
Terminali i indikatori
Merne platforme
Merne ćelije i moduli
Statistička kontrola i kontrola prethodno upakovanih proizvoda
Dodatna oprema i štampači


Fourtec

Izraelska kompanija, lider u rešenjima za praćenje i akviziciju podataka u kontrolisanim industrijskim sredinama, kao što su prehrambena i farmaceutska industrija, medicinske organizacije i firme čija je delatnost skladištenje, transport i logistika. Jedinstvena rešenja za nadgledanje kompletnog procesa hladnog lanca. Među rešenjima Fourteca nalaze se logeri za merenje temperature i vlažnosti vazduha, logeri za monitoring hladnog lanca i temperature tokom transporta kao i kompletna softverska rešenja koja prate procese merenja. Ovi proizvodi omogućuju korisnicima da pruže viši kvalitet proizvoda (ispunjavanjem zakonskih propisa, obezbeđujete sigurnost za krajnjeg korisnika) i povećanje profitabilnosti. Iz kompletnog proizvodnog programa izdvajamo:
DataNet – bežični monitoring temperature, vlage, pritiska, pH i drugih parametara
DaqPro – samostalni, 8-kanalni uređaj za akviziciju kritičnih parametara
MicroLog – kompaktni uređaj za akviziciju, temperature, vlažnosti, pH, strujnog signala itd…
MicroLite – portabl USB logger temperature, vlažnosti ili dodatnih eksternih ulaza
PicoLite – mini USB logger temperature za jednokratnu upotrebu


Fluidwell

Holanska firma, koja je 1993 godine započela posao sa indikatorima/pokazivačima za merenje tečnosti. Danas je to kompanija specijalizovana za razvoj, proizvodnju i plasman specijalizovanih elektronskih proizvoda za proces proizvodnje. Fleksibilna proizvodnja kao i sami proizvodi (više od 200.000 različitih varzija indikatora), su na pravi način predstavljeni sloganom „plaćate ono što vam je potrebno i nista više“. Veliki broj OEM partnera, među kojima su najpoznatiji Siemens i Krohne, dokazuje renome Fluidwell-a. Pored indikatora (Displays), Fluidwell u svom sastavu ima jos dva proizvodna dela: 1. Fluidwell Instruments, koji se bavi proizvodnjom senzora za merenje nivoa za i za detekciju nivoa i proizvoda i 2. ProcessMonitor, koji se bavi nadzorom udaljenih lokacija.
Fluidwell Display
Fluidwell Instruments
ProcessMonitor