Denzitometri

Precizna i brza merenja gustine

METTLER TOLEDO nudi visokoprecizne stone i prenosne digitalne denzitometre, za raznovrsni niz primena. Osmišljeni za upotrebu u laboratoriji, u blizini proizvodne linije ili u skladištima i prostorima za prijem, ovi instrumenti su izdržljivi i intuitivni. Izmerena gustina može se konvertovati u druge jedinice za specifične primene, kao što su Brix, alkoholni postotak, API i dr.

Prenosni denzitometri

Projektovan za udobnu upotrebu u ruci, Density2Go kompanije METTLER TOLEDO omogućava merenje gustine jednom rukom u laboratoriji ili u pokretu. Rezultati su temperaturno kompenzovani i mogu se predstaviti kao vrednosti relativne gustine (g/cm3), sadržaj šećera  (Brix-a), i drugim jedinicama.

Lagani i pouzdani, jednostavni za upotrebu, namenjeni da povećaju efikasnost vaših dnevnih rutina.

Standardni denzitometri EasyPlus

Kompaktni denzitometri EasyPlus kompanije METTLER TOLEDO osmišljeni su za pojednostavljenje vašeg rada i prikladni su za primenu u raznim industrijama u laboratoriji ili u blizini proizvodne linije. Odlikuju se tačnošću do 4 decimale i brzom automatskom regulacijom temperature, a u skladu su sa vašim industrijskim standardima.

Inteligentno intuitivan

Uštedite na vremenu potrebnom za obuku korisnika i sprečite greške operatera zahvaljujući intuitivnom interfejsu zasnovanom na aplikaciji, pomoćnim tekstovima na ekranu i mogućnosti brzog pokretanja merenja sa LongClick ™. O kakvom god zadatku se radilo, denzitometri EasyPlus pojednostavljuju vašu dnevnu rutinu.

Optimizujte proces kontrole

Povećajte efikasnost procesa kontrole kvaliteta analizom uzoraka u blizini proizvodne linije. Izmerite gustinu, alkohol, kiseline, specifičnu težinu i još mnogo toga.

Zahvaljujući visokokvalitetnim komponentama i dizajnu merne ćelije koji smanjuje uticaj spoljnih mehaničkih vibracija, EasyPlus digitalni denzitometar osmišljen je za rad u zahtevnim okruženjima i obezbeđuje tačne rezultate.

Excellence denzitometri

Razvijeni za razne grane industrije, densitometri linije Excellence kompanije METTLER TOLEDO mogu izmeriti gotovo svaki uzorak s vrlo visokim nivoom preciznosti. Izuzetno precizna merenja, do šest decimala, intuitivni rad i modularni tok rada omogućavaju vam da lako uklonite netačnosti i generišete ponovljive rezultate.

Jednostavno rukovanje

Merenje gustine nikada nije bilo tako jednostavno! Jednostavni radni postupci i intuitivan korisnički interfejs sa ekranom osetljivim na dodir omogućavaju vam brzo i efikasno izvođenje merenja. Opcija One Click™ omogućava da, klikom na jedan taster , pristupite vašoj metodi i izvršite merenje, što značajno olakšava i ubrzava svakodnevna određivanja gustina.

Povećajte svoju preciznost

Postignite najpreciznije rezultate zahvaljujući najnovijoj digitalnoj tehnologiji, uključujući:

  • Preciznu oscilirajuću U-cev u kombinaciji sa Peltier-ovom kontrolom temperature za tačna merenja;
  • Automatsko otkrivanje mehurića, za uzorkovanje bez grešaka;
  • Integrisani videozapis s funkcijom prikaza i reprodukcije, za bolje upravljanje procesom uzorkovanja;
  • Korekcija viskoznosti za viskozne uzorke;

Automatizujte svoju analizu

Jednostavnim kreitanjem metode, zadavanjem parametara analize i definisanjem pristupa korisnika, ogućavate potpunu automatizaciju merenja. Zahvaljujući potpuno automatskom pokretanju metoda i izvođenju merenja na uvek isti način, drastično je povećana mogućnost postizanja novog, visokog nivoa ponovljivosti i pouzdanosti rezultata. Ovakav vid automatizacije omogućava uštedu vremena, smanjenje troškova i povećanje sigurnosti rada.

Refraktometri

Sinonim tačnosti i jednostavnosti, METTLER TOLEDO stoni i prenosni/ručni digitalni refraktometri dizajnirani su za upotrebu u laboratoriji, u blizini proizvodne linije ili u skladišnim i prijemnim prostorima. Izmereni indeks refrakcije može se pretvoriti u druge jedinice, kao što su Brix, HFCS, alkoholni postotak i druge, što ih čini idealnim za širok spektar primena.

METTLER TOLEDO Refraktometri dolaze u tri linije:

  • Prenosni refraktometri;
  • Standard Easy Plus refraktometri;
  • Excellence refraktometri.

Prenosni refraktometri

Napravljen za upotrebu u laboratoriji i izvan nje, prenosni refraktometar lagan je i jednostavan za upotrebu.

Indeks prelamanja gde god vam je potreban

Razvijeni za širok spektar primena, od provere koncentracije šećera u pićima ili sadržaja ugljovodonika u motornim gorivima, prenosni refraktometri METTLER TOLEDO  daju tačne i precizne rezultate u roku od nekoliko sekundi, prikazane u potrebnim jedinicama.

Ova ručna linija digitalnog refraktometra može se koristiti na ravnoj površini ili može biti uronjena direktno u uzorak za brza i jednostavna merenja.

Tačni rezultati

Tokom merenja Refracto automatski utvrđuje temperaturu i ispravlja indeks prelamanja na standardnu temperaturu od 20 °C ili na bilo koju drugu temperature koju definiše korisnik. To osigurava tačne rezultate bez obzira na temperaturu sredine.

Jednostavno i nedvosmisleno

Rukovanje je jednostavno i efikasno uz jednostavnu strukturu tastature i menija. Rezultati su jasno prikazani na LCD ekranu sa pozadinskim osvetljenjem. Prenosni refraktometar Refracto čuva do 1100 rezultata i uključuje informacije kao što su identifikacioni kod uzorka, merna jedinica, datum i vreme i još mnogo toga.

Standard Easy Plus refraktometri

Kompaktni refraktometri EasyPlus kompanije METTLER TOLEDO osmišljeni su za pojednostavljenje vašeg rada i prikladni su za primenu u raznim industrijama, u laboratoriju ili u blizini proizvodne linije. Osigurajte brza i precizna merenja uz tačnost od 4 decimale i automatsku regulaciju temperature.

Inteligentno intuitivan

Uštedite na vremenu potrebnom za obuku korisnika i sprečite greške operatera zahvaljujući intuitivnom interfejsu zasnovanom na aplikaciji, tekstovima pomoći na displeju i mogućnosti brzog pokretanja merenja pomoću LongClick™. O kakvom se god zadatku radilo, METTLER TOLEDO stoni refraktometri pojednostavnjuju vašu svakodnevnu rutinu.

Optimizujte procesnu kontrolu

Uštedite na vremenu izvođenjem analiza u fabrici. Refraktometri EasyPlus sadrže komponente visokog kvaliteta ugrađene u kompaktan i robustan dizajn, garantuju dug životni vek i mogu izdržati upotrebu u zahtevnim okruženjima.

Osigurajte efikasnu kontrolu kvaliteta pomoću Easy Bev refraktometra. Zahvaljujući njegovom vertikalnom dizajnu mogu se izbeći sedimentacija čestica i mehurići. Merite različite vrste pića, uključujući sokove s pulpom i gazirana pića.

Excellence refraktometri

Refraktometri Excellence linije kompanije METTLER TOLEDO razvijeni su za raznovrsne industrije i mogu izmeriti praktično svaki uzorak s vrlo visokim stepenom preciznosti.

Merenja sa do pet decimala, intuitivni rad i tok rada koji navodi korisnika na sledeći korak omogućavaju vam jednostavno ukinete nepreciznosti i generišete ponovljive i tačne rezultate.

Jednostavnost

Refraktometrija nikad nije bila tako jednostavna! Jednostavni radni postupci i intuitivan korisnički interfejs s ekranom osetljivim na dodir omogućavaju vam brzo i efikasno izvođenje merenja. Korisnički interfejs One Click™ koji koriste razni analitički uređaji kompanije METTLER TOLEDO omogućuje jednostavan pristup svim potrebnim zadacima i pojednostavljuje vaš svakodnevni rad.

Pojednostavite svoju kontrolu kvaliteta

Minimizujte obuku i uticaj korisnika jednim klikom za potpuno automatsku analizu kontrole kvaliteta. Jednostavno pritisnite prečicu: izmereni proizvodi automatski se proveravaju, a boja rezultata pokazuje da li su ispunjene specifikacije.

Iskoristite prednosti LabX® softvera

Pripremite svoju laboratoriju za budućnost. Računarski softver LabX® više je od običnog softvera za upravljanje uređajima. On upravlja podacima, uređajima i korisnicima i donosi vam zadatke direktno na ekran uređaja osetljiv na dodir. Pomoću dvosmerne integracije u vaše sisteme ELN, LIMS ili SAP, možete uštedeti na papiru, izbeći greške pri transkripciji i osigurati celovitost podataka.

Uštedite na vremenu višeparametarskim merenjima

Iskoristite maksimalno svoje vreme i povećajte kvalitet podataka. Višeparametarske analize koje kombiniraju indeks prelamanja, gustinu, pH, titraciju i još mnogo toga sprečavaju izmenu uzoraka među pojedinačnim analizama. Rezultati se mogu prikazati direktno na ekranu uređaja, što vam garantuje da su vam svi podaci na dohvat ruke.

Kontakt

Kontakt

Pošaljite nam upit za željeni uređaj i oblast primene.

unesite broj bez razmaka