Na šta obratiti pažnju pre prodaje?

Nabavka nove opreme za vašu laboratoriju ili proizvodnju je proces koji zahteva razmatranje mnogih faktora. Šta je to na šta treba obratiti pažnju? Kako biti siguran u ispravnost odluke? Kako odabrati pravu opciju ako sve na papiru deluju veoma slično? Pripremili smo odgovore na najvažnija pitanja, kako bismo vam olakšali proces planiranja.

Pre nabavke industrijske merne opreme ili laboratorijske merne opreme neophodno je da se konsultujete sa korisnicima opreme. Cilj nabavke novih uređaja je da vašim zaposlenima olakša svakodnevni rad, minimalizuje mogućnost grešaka usled pada koncentracije i repetitivnih radnji i poveća njihovu produktivnost, što u krajnjoj instanci dovodi do povećanja kvaliteta vaših proizvoda ili usluga uz povećanje zadovoljstva vaših zaposlenih. Nabavka uređaja po najpovoljnijoj ceni nije ono što će vašim zaposlenima rešiti probleme. Prilikom izbora uređaja treba se rukovoditi time da im obezbedite najbolje moguće uslove za rad, a povratak sredstava uloženih u nabavku nove opreme će vam se višestruko isplatiti na duže staze. Važno je da odabrana oprema bude kvalitetna i trajna, da dugi niz godina funkcioniše pružajući iste performanse, što najpovoljnije opcije uglavnom ne mogu da podrže.

No Image

Pomažemo u odabiru rešenja prilagođenih vašim potrebama

Kako odabrati pravo rešenje?

Nakon ustanovljenih izazova sa kojima se vaši zaposleni svakodnevno susreću, na red dolazi odabir najboljeg rešenja za njihove potrebe. Ovo je korak gde treba obratiti pažnju na sve faktore. Neki od njih uključuju:

  • Koliko je uređaj složen i koliko će vašim zaposlenim biti potrebno da nauče da ga koriste?
  • Da li kupujete samo uređaj ili dobavljač nudi i obuku i korisničku podršku?
  • Kakvi su uzorci koje nameravate da ispitujete?
  • Šta je to što je specifčno za vaš proces proizvodnje i mora da bude ispoštovano?

Kako biste bili sigurni u odabir rešenja, naročito kada su u pitanju kompleksna rešenja, jedan od najboljih načina je da zakažete informativni sastanak sa ponuđačima opreme i na osnovu njihove analize vaše situacije dobijete rešenje koje je prilagođeno vašim potrebama. Konsultacije su i najbolji način da se uverite u stručnost lica kojima poveravate izbor opreme za unapređenje vaše proizvodnje ili analize kvaliteta i saznate više o korisničkoj podršci koju obezbeđuju. Takođe su iprilika da postavite sva dodatna pitanja, razjasnite nedoumice koje imate i informišete se o novostima i trendovima u industriji.

Ukoliko želite da se konsultujete sa našim stručnim osobljem, možete nas kontaktirati i zakazati termin kako bismo analizirali vaše potrebe i trenutnu situaciju i predložili  vam najbolje rešenje za unapređenje vašeg radnog procesa, bilo da ste laboratorija ili industrija.

No Image

Kontakt

Kontakt

Pošaljite nam upit za željeni uređaj i oblast primene.

unesite broj bez razmaka