Laboratorijski merači za pH, provodljivost, jone, DO i ORP primene

Bez obzira da li tražite tačan digitalni merač u laboratoriji ili na terenu, imamo pravi instrument koji će zadovoljiti vaše specifične zahteve.

Naša rešenja uključuju merenja:

  • pH;
  • provodljivosti;
  • koncentracije jona;
  • ORP-a;
  • rastvorenog kiseonika.

Zaokružite svoj elektrohemijski sistem našim senzorima, kalibracionim rešenjima, softverom i priborom.

Senzor za svaki uzorak i analizu

Senzori za pH, provodljivost, koncentraciju jona, rastvoreni kiseonik (DO) i oksido-redukcioni potencijal (ORP)

Tačna merenja pH vrednosti, provodljivosti, koncentracije jona, rastvorenog kiseonika i ORP-a započinju odgovarajućim senzorom.  METTLER TOLEDO raznovrsna ponuda pH senzora uključuje ugrađene temperaturne sonde, mogućnosti kojima se uklanja potreba za održavanjem i inteligentno upravljanje senzora (Intelligent Sensor Management, ISM®) za povećanu sigurnost i lakše rukovanje.

Prenosni pH metar

Prenosni pH metri kompanije METTLER TOLEDO idealni su za upotrebu u laboratoriji, na proizvodnoj liniji, pa čak i na otvorenom.

Projektovani su kako bi ispunili vaše zahteve, pa njihov robustan i ergonomski dizajn omogućava rukovanje jednom rukom. Postizanje velike tačnosti i pouzdanih merenja još je lakše uz pomoć jednostavnog i intuitivnog menija.  Brza i pouzdana rutinska i profesionalna merenja mogu se izvoditi u jednokanalnim i dvokanalnim režimima.

  • pH metri robusnog dizajna – idealni za upotrebu na otvorenom

Zahvaljujući stepenu zaštite IP67 i otpornosti utvrđenoj ispitivanjem padom, METTLER TOLEDO prenosni pH metri dovoljno su izdržljivi za upotrebu u nepovoljnim uslovima rada na otvorenom. U režimu za upotrebu na otvorenom prostoru automatski se prilagođava osvetljenje uređaja, a poseduje i funkcije automatskog isključivanja i uštede baterije.

  • Intuitivno upravljanje pH metrom – za lakša merenja

Jednostavan meni na svetlom, preglednom ekranu omogućuje korisnicima METTLER TOLEDO prenosnih pH metara da odmah započnu s radom. Omogućena je jednostavna navigacija menijem pomoću jedne ruke.

  • Fleksibilna rešenja – u laboratoriji, na proizvodnoj liniji i na otvorenom

Bez obzira na to da li merite pH, provodljivost, koncentraciju jona, rastvoreni kiseonik ili ORP, METTLER TOLEDO u ponudi ima prenosni merač prilagođen vašim potrebama.

Jednokanalni i dvokanalni prenosni merači osmišljeni za laboratorije, proizvodne linije i merenja na otvorenom idealni  su za rutinska merenja i merenja velike tačnosti.

Stoni merači za pH, provodljivost, jone, ORP i rastvoreni kiseonik

Bez obzira na to da li želite da ispunite stroge zahteve usklađenosti ili izvodite rutinska merenja uz ograničena finansijska sredstva, METTLER TOLEDO u ponudi ima odgovarajući stoni pH metar za vas. Asortiman je namenjen za širok raspon merenja uključujući pH, provodljivost, koncentraciju jona, ORP i rastvoreni kiseonik.

Linija pH metara FiveEasy Standard

Stolni merač FiveEasy™  koristi se za merenja pH vrednosti u raznim primenama u poljoprivrednoj industriji, industriji hrane i pića, kao i pri analizi vode.  Kompaktan je uređaj kojim se lako rukuje. Sa stolnim meračem FiveEasy™ dobićete pouzdane rezultate za pH, provodljivost ili ORP.

Linija pH metara SevenCompact Advanced

Idealan je za primene u industrijama kao što su farmaceutska, industrija hrane i pića i hemijska industrija. Ovi uređaji su robusni i izdržljivi. Dizajnirani su tako da budu otporni na prljavštinu i prolivanje, kako bi se maksimalno produžio njihov upotrebni vek.

Linija pH metara SevenExcellence

Profesionalni visokoefikasni merač koji se zasniva na intuitivnosti upravljanja putem ekrana osetljivog na dodir, pruža sigurne rezultate i omogućava pouzdanu usklađenost s propisima. Višekanalni instrument omogućava istovremeno merenje 1, 2 ili 3 parametra u istim ili različitim uzorcima. Statusna svetla svetle zeleno kada uređaj normalno radi. Svetlo koje treperi crveno označava poruku upozorenja.

Kontakt

Kontakt

Pošaljite nam upit za željeni uređaj i oblast primene.

unesite broj bez razmaka