07.05.2021

Mettler Toledo proglašen za najbolju kompaniju u mernoj industriji

Kompanija Mettler Toledo već godinama potvrđuje svoju poziciju na tržištu industrijske merne opreme osvajajući prva mesta na godišnjem glasanju portala International Weiging Review. Ove godine Mettler Toledo dobio je čak dva prestižna priznanja – za najbolju kompaniju u oblasti merne opreme i za najbolju laboratorijsku vagu.

Više o proizvodima ove kompanije saznajte na sledećim linkovima:

Priznanja koja godinama osvaja samo su potvrda kvaliteta proizvoda Mettler Toleda, čija merna rešenja koriste vodeći svetski proizvođači u mnogim industrijama, ali i brojne laboratorije, zavodi i instituti širom sveta.

Ovaj portal je prvi i vodeći globalni resurs kada su u pitanju novi trendovi koji se tiču vaganja, opreme i industrije u kojima se one koriste. Od 2014. godine jednom godišnje se održava takmičenje Readers Choice Awards,  koje pokriva najbolje kompanije, njihove proizvode i rešenja u 20 kategorija. Od osnivanja tamičenja Mettler Toledo svake godine iznova osvaja prvo mesto u kategoriji najboljih laboratorijskih vaga, a već godinama se nalazi  u top 3 kompanije za mernu opremu.

Opširnije o rezultatima takmičenja možete pročitati direktno na sajtu portala, klikom na: Weighing Review Awards 2020.

Kontakt

Kontakt

Pošaljite nam upit za željeni uređaj i oblast primene.

unesite broj bez razmaka