MOS na Interpack-u 2017

MOS na Interpack-u 2017
Interpack 2017: globalni sajam pakovanja broj jedan u svetu

MOS je i ove godine bio prisutan na Interpack-u u periodu od 07.05. do 09.05. Mnogobrojni posetioci su tokom trajanja ove manifestacije bili u prilici da otkriju nove trendove i rešenja naših principala iz domena industrije pakovanja.

Industrija pakovanja je od suštinskog značaja za sve druge sektore industrije. Nemoguće je razmišljati o bilo kom gotovom proizvodu, a ne razmišljati o ponekad vrlo složenom proizvodnom procesu koji stoji iza njega. Sa povećanim standardima, danas praktično svi sektori industrije zahtevaju napredne metode pakovanja duž celog proizvodnog lanca.

Na štandu našeg francuskog principala Anéolia, posetioci su mogli da saznaju nešto više o poslednjim inovacijama uređaja OXYLOS. Korišćenjem OXYLOS-a vrši se analiza gasa i curenja istog iz ambalaže. OXYLOS omogućava korisniku da proveri integritet pakovanja: procena atmosfere unutar ambalaže, test kvaliteta vara, procena otpora pakovanja prilikom fizičkog opterećenja, unapređenje trajnosti proizvoda itd.

Ovim putem želimo da se zahvalimo svim onima koji su se tokom trajanja sajma interesovali za rešenja iz domena analize pakovanja. Sve ostale koji nisu bili u mogućnosti da nas posete u Dizeldorfu, pozivamo da nas kontaktiraju i uvere se u vrhunski kvalitet uređaja iz proizvodne game Anéolia-e, kao i u brojne benefite koje oni unose u postojeće procese proizvodnje.

Frankfurt 2017 Frankfurt 2017
Frankfurt 2017